Lestijden voor alle groepen

Woensdag 8:45 uur - 12:30 uur
Donderdag 8:45 uur - 14:45 uur
Vrijdag 8:45 uur - 14:45 uur

De schooldeuren gaan om 8:35uur open, dan kunnen de leerlingen naar binnen en vast naar de eigen klas zodat de lessen op tijd kunnen beginnen.
Op de PWA hebben we een continurooster: alle leerlingen blijven op school voor de lunch.
Deze zelf meegebrachte lunch wordt in het eigen lokaal opgegeten in aanwezigheid van de leerkracht, daarna is er nog tijd om buiten te spelen, onder begeleiding van TSO-leden.

We zien graag gezonde etenswaren in de broodtrommels. Volkoren boterhammen of crackers, drinken zoals water of melk tezamen met wat fruit en/of groente vormen een prima lunch!

Op de PWA doen we ook mee met het EU-schoolfruit programma!
Vanaf half november tot eind april ontvangen we elke week 3 porties groente en fruit per leerling, gefinancierd door de Europese Unie. Dit eten de leerlingen in de kleine pauzes op dinsdag, donderdag en vrijdag. U hoeft op deze dagen dus zelf geen tussendoortje mee te geven.

EU schoolfruit